Heimon tarina

Heimon tarina sai alkunsa, kun kymmenen suomalaista sähköyhtiötä yhdisti voimansa. Syntyi Oomi, asiakaslähtöinen ja innovatiivinen sähköyhtiö, joka haluaa sähkönmyynnin lisäksi luoda uusia tuotteita ja palveluita kaikkien arjen helpottamiseksi. Avuksi päätettiin värvätä ne tyypit, jotka parhaiten tuntevat suomalaiskotien arjen tarpeet ja toiveet – eli Sinut.

Heimo on nyt perustettu, mutta se ei ole vielä valmis. Heimo luodaan yhdessä, ja siitä muotoutuu ajan kanssa juuri jäsentensä näköinen asiakaspaneeli. Heimolaiset pääsevät kurkistamaan maailmaan, jossa kehitetään koko ajan jotain uutta. Heimolaiset testaavat, kommentoivat ja ideoivat.

Tulevaisuudessa Heimon toivotaan olevan paikka avoimelle ja rohkealle vaikuttamiselle, hyvää fiilistä unohtamatta. Heimon tarina on vasta alussa, tule sinäkin mukaan matkalle!

ideapankki

Liity mukaan Heimoon!

Ohjeet liittymiseen

1. Täytä alla oleva lomake.
2. Saat muutaman minuutin kuluttua sähköpostiisi viestin, josta pääset luomaan salasanan.
3. Luo henkilökohtainen salasanasi.
4. Saat muutaman minuutin kuluttua sähköpostiisi viestin, jossa vahvistetaan liittymisesi.
5. Olet valmis - tervetuloa Heimon jäseneksi!

Usein kysytyt kysymykset

Miksi liittyisin Heimoon?

Heimo on yhteisö, jossa voit vastata kyselyihin, ideoida ja osallistua tapahtumiin.

Yhteisön jäsenenä saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotteista ja palveluista sekä pääset osaksi tapahtumia ja konkreettisesti vaikuttamaan arjen palveluiden ja tuotteiden kehitykseen. Yhteisö on jäsenilleen täysin veloitukseton.

Yhteisöön liittyminen ei velvoita eikä sido sinua mihinkään. Saat sähköpostitse kutsuja tehtäviin, jotka ovat auki viikosta pariin viikkoa. Näin voit aina itse päättää, milloin haluat vastata tai osallistua. Vastauksia käytetään tutkimus- ja kehitystarkoituksiin, eivätkä ne sido sinua millään tavalla.

Miten liityn Heimoon?

Liittyminen on helppoa ja vaatii sinulta vain toimivan sähköpostiosoitteen sekä salasanan. Yhteisöön voit liittyä osoitteessa heimo.oomi.fi/liity-mukaan. Saat hyväksymislinkin sähköpostiisi, minkä jälkeen pystyt kirjautumaan mukaan yhteisöön.

Mistä tiedän, onko Heimo minua varten?

Haluatko päästä vaikuttamaan siihen, millaisia palveluita ja tuotteita markkinoilla tarjotaan? Löytyykö sinulta mielipiteitä ja hyviä kehitysideoita? Jos vastasit edes toiseen kysymyksistä kyllä, sinussa on juuri sitä jotain, mitä Heimo etsii!

Miten Heimossa voi vaikuttaa?

Heimossa vaikuttaminen on helppoa. Yhteisön jäsenenä saat kutsuja erilaisiin tapahtumiin ja tehtäviin. Tehtävät ovat avoimina osallistujille viikosta pariin viikkoon. Näin voit aina itse päättää, milloin haluat vastata tai osallistua.

Voit myös jättää sivuston kautta kehitysideoita yhteisön hyödyksi. Haluamme tarjota paikan, jossa on tilaa niin pienille kuin suuremmillekin oivalluksille. Heimossa ideat saavat alleen siivet ja jalostetaan yhdessä toimiviksi arjen ratkaisuiksi. 

Asiakkaamme ovat päässeet vaikuttamaan mm. uusien tuotteiden tuotesisältöihin ja nettisivujen uudistuksiin. Jatkossa vain mielikuvitus on rajana.

Voiko Heimossa kertoa myös sellaisia ideoita, jotka eivät liity sähköön?

Kyllä voi! Meitä kiinnostaa suomalaisten arki ja arjen palvelut monipuolisesti. Kaikki kehitysideat ovat tervetulleita, liittyivätpä ne kodin turvallisuuteen, arjen sujuvuuteen, liikkumiseen tai johonkin aivan muuhun – jos se tekisi sinun arjestasi sujuvampaa, haluamme kuulla siitä.

Laitamme myös ideat jakoon, joten löydät tähän mennessä jaetut ideat täältä.

Kuinka kauan ideoiden käsittely kestää ja mistä tiedän ideani tulleen nähdyksi?

Kun ideasi on vastaanotettu, saat vastauksen muutaman päivän kuluessa. Vastauksen yhteydessä kerromme, mikäli aiomme olla sinuun yhteydessä jatkoa ajatellen. Ideasta riippuen saatamme tarvita esimerkiksi lisätietoja sähköpostitse tai haastattelemalla.

Onko minun mahdollista tavata muita Heimolaisia?

Kyllä on! Suunnitteilla on tapahtumia myös kasvokkain. Kerromme näistä myöhemmin lisää!

Heimopäällikön terveiset

Hei Sinä! Odotan innolla, että liityt mukaan hyväntuuliseen joukkoomme. Kiva päästä ideoimaan ja tekemään hommia yhdessä. Innostetaan ja inspiroidaan tällä yhteisellä matkalla toisiamme!